Arbeidet i Sørvika går sin gang og vi er i rute etter den framdriftsplanen vi har lagt.
Arkitekt Diana Tofa

Arkitekt Diana Tofan har tegnet opp flotte tomanns – og eneboliger med gode planløsninger som dyrker den spesielle beliggenheten til tomtene. Slik det ser ut nå vil 1. byggetrinn omfatte 16 boenheter i tomannsboliger, 6 rekkehus-enheter og 5 – 10 eneboliger. Dette vil vi komme nærmere tilbake til. Les intervju med Diana Tofan her.

Her kan du se hvordan prosjektet er tenkt: 

DNB formidler prosjektet 

Nylig ble det også klart at det er Lars Nyborg i DnB Eiendom som skal selge prosjektet, og dermed har vi fått en erfaren megler med hjerte for Harstadregionen til å formidle bydelsprosjektet. 

-Dette blir et meget spennende prosjekt å jobbe med.  Jeg er begeistret fordi Sørvika har så mye å by på og med både nytt boligprosjekt og ny golfbane. Vi DNB Nybygg er på utkikk etter prosjekter som skiller seg ut, og Sørvika er det eneste i sitt slag. Allerede har mange meldt interesse i tidlig fase og vi vil snart kontakte interessentene for å diskutere fremdriften og ikke minst lytte til ønsker og forventninger. Dette blir det beste prosjektet som omfavner både utviklingen i Harstad, Rødskjær og Evenes flyplass. Å komme ut i markedet nå med et kvalitetsprosjekt er noe jeg har sett frem til helt siden 2019 da jeg først ble involvert, sier Lars Nyborg i DNB.

Dersom du har spørsmål knyttet til prosjektet er du hjertelig velkommen til å ta direkte kontakt med Lars på telefon 928 064 41 eller mail lars.Nyborg@dnbeiendom.no